Wie ben ik

Altijd in de buurt om u persoonlijk te adviseren

Mijn naam is Josette Franken. Mijn passie voor reizen heeft me op vele plekken over de hele wereld gebracht. Ik heb onder andere rondreizen gemaakt door de Verenigde Staten, Canada, Thailand, Jordanië en diverse landen in Europa.

Ik houd van golf, skiën, lekker luieren op een zonnig eiland of slenteren door steden zoals Barcelona, Valencia, Londen of Rome.

Sinds 2016 ben ik aangesloten bij Personal Touch Travel. Een prima organisatie die voor mij een onmisbare schakel is bij het organiseren en boeken van reizen.

Via Personal Touch Travel heb ik 24/7 online toegang tot de boekingssystemen van alle bekende reisorganisaties. Net als een regulier reisbureau beschik ik over alle faciliteiten en garantieregelingen die nodig zijn om een zorgeloze reis voor je te regelen. Stop dus met zelf verder urenlang zoeken op het internet. U heeft uw persoonlijke reisbutler gevonden die u al dit tijdrovende zoeken uit handen neemt.

Uw persoonlijke reisbutler staat garant voor:

  • Persoonlijke benadering.
  • Betrouwbaar en snelle service
  • Uw vakantiewens is leidend
  • Alle soorten reizen zijn mogelijk
  • Aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.
  • 24/7 bereikbaar via mail: josette.franken@personaltouchtravel.nl of telefonisch (ook whatsapp) 06 21 97 33 53 ook tijdens uw reis
  • Niet duurder dan elders

Wat let u verder nog om mij eens te benaderen. U zult er geen spijt van krijgen.