RIVIERCRUISE

BEZOEK AAN RIVIERCRUISE SCHIP VAN AMADEUS RIVER CRUISES.

Vorige week was ik op uitnodiging van FST Group (Four Season Travel Group) op bezoek bij Amadeus Cruises. Op één van de cruiseschepen hier in de Amsterdamse haven kreeg ik samen met nog enkele andere reisagenten een rondleiding. Denk je bij een cruise misschien “dat is niks voor mij” of “dat is iets voor oudere mensen” dan vergis je je daar lelijk in. Het maken van een cruise, of het nou op een van de Europese rivieren is of op een van de oceanen, is tegenwoordig voor alle leeftijden.

Tijdens de rondleiding werd ik wegwijs gemaakt omtrent het ‘leven aan boord’ van zo’n schip. Accommodaties die niet onderdoen voor een luxe hotelkamer of -suite. Volop ruimte om te relaxen aan boord met restaurant, bar en zonnedek. Overdag bezoek je een mooie stad al dan niet onder begeleiding van een gids. De volgende dag vaar je verder naar de volgende stad en onderweg kun je genieten van het mooie landschap en de fantastische service aan boord.

THEMACRUISES

Wist je overigens dat er ook speciale themacruises zijn. Bijvoorbeeld golfcruises waarbij er op meerdere golfbanen wordt gespeeld. Of een cruise langs culturele hoofdsteden zoals Wenen, Boedapest of Bratislava waar je kunt genieten van mooie concerten. Maar ook een combinatie met wijn proeven of een bezoek aan een plaatselijke bierbrouwerij behoort tot de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk.

Wat let je om het een keer te proberen. Ik kan je er alles over vertellen en laten zien. Bel of mail me gerust als je meer wilt weten via josette.franken@personaltouchtravel.nl