Mijn man en ik hebben genoten van de door Josette Franken ReisAdvies georganiseerde cruise naar Noorwegen. Op het prachtige schip Nieuw Statendam van de Holland Amerika Lijn kwamen we niets te kort. We konden kiezen uit diverse restaurants met verschillende soorten eten, er waren verschillende shows kortom er was genoeg te doen. Op onze route van Amsterdam – Noorwegen v.v. deden we diverse havens aan en beleefden we veel plezier aan de leuke excursies die we overigens ter plaatse nog konden regelen.
Een cruise naar Noorwegen is een echte aanrader. Mocht je nu zelf ook een keer een cruisevakantie overwegen: Josette Franken ReisAdvies regelt het allemaal voor je tot in de puntjes.

Fam. Van der Neut

Het gemak van een persoonlijk reisadviseur.

Na jaren van zelf doen en zoeken op internet kozen we er ook dit jaar weer voor gebruik te maken van Josette Franken ReisAdvies, persoonlijk reisadviseur aangesloten bij Personal Touch Travel. Net als vorig jaar ervaarden wij opnieuw het gemak en de service van haar persoonlijke aanpak en zorg die zij heeft om onze vakantie tot een succes te maken. Niet alleen bij de voorbereidingen van de reis maar ook tijdens het verblijf daarvan ergens ver weg, is het hebben van een persoonlijk reisadviseur een geruststellende gedachte. Dit jaar trokken wij door Costa Rica en Panama en bezochten daar onder meer Boca Tapada en natuurlijk het Panamakanaal.  Vanaf het vertrek vanaf Schiphol tot en met onze terugkeer drie weken later was alles tot in de puntjes goed verzorgd en geregeld. De persoonlijke app waarmee je 24/7 beschikt over alle reisdocumenten maar ook over tips voor leuke dingen ter plaatse is ideaal. Josette Franken ReisAdvies kunnen wij iedereen aanbevelen. Niet duurder dan elders en altijd in de buurt voor een goed advies.

Sabrina van Velzen

 

Rondreis Zuid-Afrika

Van 5 t/m 22 augustus 2018 maakte ik samen met mijn vrouw en twee zonen een prachtige rondreis door Zuid-Afrika. Het was voor ons een geweldige vakantie met vele hoogtepunten die prachtige verhalen en foto’s opleverden om op terug te kijken. Naast de safaritocht door het Krugerpark genoten we ook bijzonder van de helikoptervlucht en natuurlijk de vele andere bijzondere plekjes die Zuid-Afrika te bieden heeft. Mede dank zij de geweldige voorbereiding en organisatie door Josette Franken ReisAdvies was ons bezoek aan Zuid-Afrika een onvergetelijke gebeurtenis.

Fam. de Koning

 

Stedentrip Lissabon

Het hotel Lisboa Tejo was perfect, brandnieuw en middenin het stadscentrum, zoals we wilden. Het hotel is aan het renoveren en de aggregaten werkten 24/7, maar wij konden er goed op slapen op het monotone gezoem. Half Lissabon is trouwens aan het renoveren. Goed om te zien dat de economie wellicht aan het verbeteren is daar.

Lissabon is heel betaalbaar en heel lekker; je eet daar makkelijk voor €35 met zijn tweetjes inclusief drank. De speciaal voor deze trip gemaakte app was heel handig.

Mirjam & Anitra

 

Prima geregelde vluchten.

Voor de start en finish van onze rondreis door Nieuw Zeeland in januari 2018, heeft Josette Franken voor ons de vluchten en het hotel geregeld. De rondreis zelf deden we op eigen gelegenheid samen met mijn zoon en zijn vriendin die daar al enige tijd verblijven. Mede dankzij de uitstekende organisatie van Josette was deze reis van begin tot eind een succes. Hartelijk dank nogmaals en graag tot een volgende reis.

Marjan en Lihilde

 

Rondreis USA.

Van 22 mei tot 12 juni 2017 heb ik met mijn vrouw en onze zoon een geweldige rondreis gemaakt door Zuidwest Amerika. Dank voor de geweldige voorbereiding en steun onderweg, Josette Franken van Personal Touch Travel. De vliegreis, de auto, van Los Angeles, via San Francisco naar het unieke Las Vegas, langs prachtige National Parks en met overnachtingen in prima hotels: door jouw goede werk hebben wij kunnen genieten van een fantastische en zorgeloze vakantie!

Hans Floor

Heerlijk rondreis door Zuid Afrika.

Weer veilig thuis kijken we wat mistroostig naar buiten. Wel kijken we terug op een hele mooie en zeer goed georganiseerde vakantie. Dank aan jou en je team. Voor ons is het nog niet over want alle foto’s moeten nog verwerkt worden om ons zelf en ook onze kenniskring enthousiast te maken en te herinneren aan deze reis. Helemaal naar verwachting. Golfbaan Stellenbosch was leuk omdat we met mijn zus en zwager liepen, maar haalde bij lange na niet het niveau van Pezula. 

Fam. Van Bers Loosdrecht