Josette Franken ReisAdvies: het adres voor een onvergetelijke rondreis of golfvakantie!

Het samenstellen van een originele rondreis kost veel tijd. Tijd die u wellicht beter kunt besteden aan andere leuke of nuttige dingen. Laat mij u dan helpen!

Door mijn vele reizen en de ervaringen die ik daarbij heb opgedaan heb ik mij gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte rondreizen. Daarbij kijk ik, rekening houdend met jullie wensen en budget, in samenspraak met jullie naar een leuke en originele vakantiebestemming. Desgewenst kom ik bij je thuis om e.e.a. te bespreken en af te stemmen. En als de reis gemaakt wordt reis ik op de achtergrond met jullie mee om voor het geval er onverhoopt iets misgaat snel en adequaat te kunnen handelen.

Naast het organiseren van rondreizen organiseer ik ook golfreizen voor zowel individuele klanten als voor groepen. Naast de bekende golfresorts in Spanje en Portugal, organiseer ik ook mooie golfreizen naar exclusievere golfbestemmingen wereldwijd. Natuurlijk is een mooie rondreis door bijvoorbeeld Azië of Afrika heel goed te combineren met een weekje golfen.

Stop dus met urenlang zoeken op het internet. In mij heeft u uw persoonlijke reisbutler gevonden die u al dit tijdrovende zoeken uit handen neemt. Samen met u maak ik uw reis tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Share: