Veel gestelde vragen

 

KAN IK ELK TYPE REIS BOEKEN?

Jazeker. Net als een stenen reisbureau kan ik kiezen uit de programma’s van de verschillende reisorganisaties en touroperators. Daarnaast heb ik de beschikking over diverse boekingssystemen waarmee ik desgewenst een reis op maat kan samenstellen. Op mijn website staan diverse suggesties genoemd. Ook staan er regelmatig nieuwe aanbiedingen op. Maar mij bellen is natuurlijk het beste wat je kunt doen. Vertel mij je wensen en ik ga voor je aan de slag.

 

HOE ZIT HET MET DE VERZEKERING?

Personal Touch Travel is de organisatie waarbij ik ben aangesloten. Zij zijn aangesloten bij de ANVR/SGR en het Calamiteitenfonds. Op persoonlijke titel ben ik speciaal voor de golfreizen aangesloten bij IAGTO (International Association Golf Tour Operators).

 

HOE ZIT HET MET DE KOSTEN?

Je kunt een reis net zo duur of zo goedkoop maken als jij wilt. Niet iedereen beschikt nou eenmaal over een zelfde budget. Ik pas mij aan aan jouw wensen en budget. Natuurlijk kun je gaan prijs vergelijken. Ongetwijfeld zul je best wel eens een goedkopere aanbieding kunnen vinden. Dat geldt dan voornamelijk de ‘last minute’ acties van de grote touroperators. Niets mis mee, echter je mist dan wel een stuk persoonlijke begeleiding en service. Niet alleen voorafgaand aan maar ook tijdens je verblijf en zo nodig ook na thuiskomst mocht er achteraf iets niet te kloppen. Aan jou de keus!