Veel gestelde vragen

 

KAN IK ELK TYPE REIS BOEKEN?

Jazeker. Net als een stenen reisbureau kan ik kiezen uit de programma’s van de verschillende reisorganisaties en touroperators. Daarnaast heb ik de beschikking over diverse boekingssystemen waarmee ik desgewenst een reis op maat kan samenstellen. Op mijn website staan diverse suggesties genoemd. Ook staan er regelmatig nieuwe aanbiedingen op. Maar mij bellen is natuurlijk het beste wat je kunt doen. Vertel mij je wensen en ik ga voor je aan de slag.

HOE ZIT HET MET DE VERZEKERING?

Personal Touch Travel is de organisatie waarbij ik ben aangesloten. Zij zijn aangesloten bij de ANVR/SGR en het Calamiteitenfonds. 

HOE ZIT HET MET DE KOSTEN?

Je kunt een reis net zo duur of zo goedkoop maken als jij wilt. Niet iedereen beschikt nou eenmaal over een zelfde budget. Ik pas mij aan aan jouw wensen en budget. Natuurlijk kun je gaan prijs vergelijken. Ongetwijfeld zul je best wel eens een goedkopere aanbieding kunnen vinden. Dat geldt dan voornamelijk de ‘last minute’ acties van de grote touroperators. Niets mis mee, echter je mist dan wel een stuk persoonlijke begeleiding en service. Niet alleen voorafgaand aan maar ook tijdens je verblijf en zo nodig ook na thuiskomst mocht er achteraf iets niet te kloppen. Aan jou de keus!

HOE VERLOOPT HET BOEKINGSPROCES?

Nadat we met elkaar hebben gesproken (dat kan persoonlijk bij u thuis, telefonisch of via mail of WhatsApp) en wij uw wensen omtrent uw vakantieplannen hebben doorgenomen gaan wij daarmee aan de slag. Aan de hand van uw wensen en beoogd budget maken we voor u een (globaal) reisvoorstel waarin alle elementen van uw reis staan weergegeven. Indien we bij het maken daarvan nog vragen hebben dan hebben we daarover tussentijds contact.

Voor het opmaken van een globaal reisvoorstel rekenen wij € 55,=. Indien u gebruik maakt van het reisvoorstel en wij voor u mogen gaan boeken dan vervallen deze kosten.

Indien u akkoord gaat met dit globale reisvoorstel, al dan niet met aanvullende eisen en wensen van uw kant, maken wij voor u een definitieve boekingsopdracht waarin de belangrijkste details rond de reis en prijs staan weergegeven. Na ondertekening van deze boekingsopdracht (dit kan d.m.v. het sturen van een foto van de door u getekende opdracht) en na ontvangst van de (eventuele) aanbetaling gaan we alles definitief vastleggen bij de lokale partners.

Tegen de tijd dat uw reis begint ontvangt u alle daarvoor benodigde reisbescheiden. Als u dit wilt dan komen wij die persoonlijk bij u thuis afleveren. Eventuele vragen die u dan nog heeft kunt u dan direct stellen. Ook krijgt u de beschikking over een app waarin alle details van uw reis staan opgenomen plus nog allerlei leuke wetenswaardigheden over de plaats(en) die u op uw reis aandoet.