“Starend over de blauwe zee, hoor je de golfslag tegen de boeg, de wind waait door je haren en je voelt de zon op je gezicht. In gedachten loop je nog door de authentieke straten van het oude stadje dat je vandaag bezocht en ruik je nog de intense geuren ….Na zo’n bezoek is het weer heerlijk toeven op het prachtige schip wat voor jou ligt afgemeerd in de haven. Luxe en activiteiten volop. Ga op een cruise!

Op cruise gebied is er  van alles mogelijk zowel actief als passief. En wat het leuke is je bent elke dag op een andere plek zonder dat je je koffer hoeft in te pakken. Ook voor kinderen is een cruise een echte aanrader omdat er elke dag van alles is te doen.

Wil je in de Middellandse Zee de Griekse eilanden bezoeken, de Noorse Fjorden, een Caribische cruise of misschien naar Alaska? Er is zo veel mogelijk! Ook zijn er expeditie-cruises naar Spitsbergen of Antarctica. In opkomst zijn riviercruises onder andere op de Rijn, de Moezel, de Donau en de Seine.

Wil je meer informatie over neem dan contact met mij op viajosette.franken@personaltouchtravel.nl of vul onderstaand contactformulier in.